Trouwkaarten en geboortekaarten

Als u de voorbereidingen voor uw huwelijksfeest treft, is het zaak van begin tot einde een perfecte indruk te maken. Voor uw gasten begint het feest met de uitnodiging. Deze uitnodigingskaart komt binnen in een envelop. En dat mag geen gewone envelop zijn. Luxueuze enveloppen zijn tegenwoordig van prachtige glanzende materialen. Ze hebben veelbelovende namen als Snazzybags en Silkbags. Ze wekken een gevoel van verwachting op bij de ontvanger. En de vraag “wat zit erin?”

 

Snazzybags om uw trouwkaarten

Snazzybags zijn rechthoekige of vierkante gekleurde enveloppen van 123envelop die in tal van formaten beschikbaar zijn. Van 60 bij 80 millimeter, 80 bij 120 mm, 110 bij 220 mm, 120 bij 315 mm, 164 bij 110 mm, 170 bij 220 mm, 160 bij 160 mm, 220 bij 220 mm, 235 bij 235 mm, 450 bij 310 mm. Dit zijn de binnenmaten, dat is handig om een envelop te zoeken die bij uw huwelijkskaart past. De kleinste enveloppen zijn niet echt geschikt voor het formaat van een typische trouwkaart. Die passen eerder bij een geboortekaartje en zover is het meestal nog niet. Om problemen te voorkomen is het goed idee om samples aan te vragen en na te gaan of de kaart en de envelop goed bij elkaar passen.

Ondoorzichtige en halftransparante Snazzybags

De schitterende Snazzybags kunnen zowel glanzend doorzichtige als ondoorzichtig zijn. De meeste mensen geven de voorkeur aan ondoorzichtige Snazzybags voor hun trouwkaarten.

De glans van Snazzybags

Snazzybags hebben een glanzende, glimmende, metallic uiterlijk. De kleuren zijn transparant, zwart, blauw, groen, rood, paars, oranje, cerise, zilver en goud! Sommige enveloppen zijn zo bijzonder dat het enige durf vergt om ze te versturen. De luxe van de Snazzybag zit niet alleen in het uiterlijk van de kaart, maar ook in hoe de envelop aanvoelt.

 

De prijs en bestelhoeveelheid

De Snazzybags worden niet alleen door professionele bedrijven gekocht voor bijvoorbeeld het versturen van Direct Mails. Ook veel particulieren zijn geinteresseerd in deze enveloppen voor het versturen van hun trouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen en andere speciale zendingen. Om aan zowel onze particuliere als zakelijke klanten tegemoet te kunnen komen verkopen we deze enveloppen dus per 100 stuks!

Silkbags om uw trouwkaarten

Een andere bijzondere envelop voor het versturen van trouwkaarten is de silkbag of zijde-envelop. Deze is van een prachtig zijde-achtig materiaal gemaakt. Silkbags zijn ook erg sterk. Door de dikte van 102 micron beschermen ze de inhoud perfect.

Silkbags voelen zijde-achtig aan

Silkbags hebben een matte uitstraling, een bijzonder matte uitstraling. De praktische afmetingen van de silkbags zijn 110 bij 220 millimeter, 170 bij 220 mm en 235 bij 235 mm. Beschikbare kleuren zijn zwart, bruin, oranje, groen, lichtblauw, roze en petrol. Daarnaast introduceren wij ook de mat zilveren variant en een koningsblauwe variant.


De prijs en bestelhoeveelheid

Zoals hierboven vermeld zijn afnemers van de Snazzybags, maar ook de Silkbags erg divers. Daarom bieden wij ook de Silkbags aan vanaf 100 stuks! De prijs is, mede door de stevigere kwaliteit, iets hoger.


Glanzende papieren enveloppen om uw trouwkaarten

Wilt u uw trouwkaart op een traditionelere manier versturen? Neem dan bijvoorbeeld de wit parelmoeren papieren envelop. Deze envelop is van stevige kwaliteit en heeft een rijke uitstraling. Voorzie hem van een gegrafeerd adres om het rijke uiterlijk van de envelop te benadrukken.

Neem vandaag nog contact met ons op!Contact opnemen

Top