Glanzende enveloppen algemeen

Glanzende papieren enveloppen zijn speciale gekleurde enveloppen. Glanzende papieren enveloppen hebben een streepje voor. Deze opvallende enveloppen onderscheiden zich van de rest van de inhoud van een postbus. De inhoud van een glanzende papieren envelop krijgt meer aandacht. En dat telt. Of het nu gaat om een direct mailing, een uitnodiging, een introductie of andere promotionele activiteiten uw inhoud krijgt dankzij glanzende papieren enveloppen de aandacht die zij verdient.

De glanzende gekleurde enveloppen van budgetenvelop zijn van een prima kwaliteit. De enveloppen zijn voorzien van een plakstrip met beschermstrip, dichtplakken is dus nooit een probleem. Budgetenvelop.nl houdt ook kleuren als zilver, goud en parelmoer op voorraad.


Glanzende enveloppen toepassing

De glanzende papieren envelop is speciaal gemaakt voor een optimale respons op mailings en andere promotionele activiteiten per post. Geschikt voor aanbiedingen, catalogi, mailings, uitnodigingen of ­introducties. Indien u de attentiewaarde nóg hoger wilt maken is dat goed mogelijk met een bedrukking. Neem contact op door ons contactformulier in te vullen of bel met 0320-277946. 


Glanzende enveloppen specificaties

De glanzende papieren enveloppen zijn in 3 uitvoeringen leverbaar; Star Silver, Sunshine Gold en Pearl White. 

Daarnaast is er de keuze uit de volgende formaten:


110 x 220 mm 
162 x 229 mm 
114 x 162 mm 
130 x 130 mm 
125 x 175 mm 
155 x 155 mm

Neem vandaag nog contact met ons op!Contact opnemen

Top