Bubbel Enveloppen

 

Waar vind ik de beste bubbel enveloppen?

Op zoek naar enveloppen die uw poststuk goed beschermd houden? Dan zijn bubbel enveloppen een uitkomst voor u! Deze enveloppen zijn heel erg sterk, maar toch hartstikke licht. Bubbel enveloppen zijn voorzien van een binnenlaag van luchtkussenfolie en een handige zelfklevende sluitstrip. De bubbel enveloppen zijn uiterst geschikt om uw producten of poststukken tijdens het verzenden van een hoge kwalitatieve bescherming te voorzien. Dit is vooral belangrijk wanneer de inhoud kwetsbaar of fragiel is en het prioriteit is dat de poststukken in keurige staat arriveren op bestemming.

Deze enveloppen kunnen ook voorzien worden van uw unieke bedrukking, bekijk daarvoor onze speciale pagina over bedrukte enveloppen. Op deze manier kunt u uw merknaam keer op keer weer kenbaar maken onder uw klanten, met de kwaliteit die u van de oersterke bubbel enveloppen gewend bent!

bubbel enveloppen

Bubbel enveloppen formaten

Wij hebben alle denkbare formaten wat betreft bubbel enveloppen. Voor elk poststuk dat u maar kunt bedenken hebben wij een geschikt formaat envelop.

Vraagt u zich af welke enveloppen geschikt zullen zijn voor u? Bekijk dan de homepagina, waar u een duidelijk overzicht heeft van ons actuele aanbod. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen door middel van de contactgegevens bovenaan de site. Wij zijn elke werkdag geopend vanaf 08:00 tot 18:00 en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. 

Neem vandaag nog contact met ons op!Contact opnemen

Top