Polypost envelop algemene informatie

Met de PolyPost hersluitbare gekleurde enveloppen kiest u een bijzonder duurzame envelop. De PolyPost  kan met een rits open en dicht gedaan worden. Het is een bewaarenvelop of bewaarverpakking. Maar ook voor het herhaaldelijk versturen van inhoud naar partijen waar u mee samenwerkt. Omdat de envelop niet verzegeld wordt met een plakstrip kan er telkens weer nieuwe inhoud met de envelop verzonden worden. De envelop wordt namelijk gesloten met een zipper. Dit is handig voor de communicatie bijvoorbeeld tussen laboratoria of testinstellingen.

 

Polypost envelop toepassingen

Naast het verzenden van inhoud bij samenwerkingsverbanden of testinstellingen zijn PolyPost enveloppen ook geschikt voor promotionele acties. U kunt kiezen uit meer dan een dozijn dessins. Met de PolyPost hersluitbare envelop zijn promotionele acties met meerdere shots mogelijk. Telkens een nieuwe mailing met een PolyPost. De herkenbaarheid van de mailing is gewaarborgt door het herkenbare ontwerp, en de attentiewaarde wordt verhoogd door u gebruik te maken van verschillende dessins. Eventueel kunt u en PolyPost envelop kiezen met een venster om een visitekaartje of een adreslabel in te steken. 

Daarnaast kunt u de Polypost, uitgevoerd in diverse designs, ook zeer goed inzetten als geschenkverpakking. Uw geschenken krijgen hierdoor een bijzondere uitstraling. 


Polypost envelop specificaties

Budgetenvelop.nl heeft de volgende formaten op voorraad:

A5, 
A4 en 
A3-plus

Neem vandaag nog contact met ons op!Contact opnemen

Top