Kunststof Enveloppen


Onze kunststof enveloppen zijn lichter, praktisch onscheurbaar, duurzamer en beschermen de inhoud uitstekend. De plastic enveloppen zijn erg geschikt wanneer u uw zending wilt beschermen tegen onder andere vocht. Daarnaast zijn de kunststof enveloppen goed recyclebaar en zijn beter voor het milieu. Wilt u zich ervan verzekeren dat wij kwaliteit leveren? Vraag dan gratis samples aan. Neem contact met ons op via info@123envelop.com of 0320 277 941.

 

Onze plastic enveloppen:


Kunststof enveloppen hersluitbaar: Hersluitbare kunststof enveloppen zijn verkrijgbaar in veel verschillende dessins en hebben een luxe uitstraling. Ze zijn hierdoor goed te gebruiken voor promotionele acties. U kunt ook kiezen voor een venster om een adreslabel in te steken. Deze kunststof envelop is eenvoudig te openen en te sluiten door de hersluitbare zipper.


Luxe kunststof enveloppen: Wilt u zeker weten dat uw mailing opvalt? Kies dan voor onze luxe kunststof enveloppen. Zij beschermen uw post beter dan papieren enveloppen en zijn bovendien duurzaam. Onze plastic enveloppen worden namelijk gemaakt van gerecycled polyethyleen. U kunt kiezen uit 7 verschillende kleuren en 3 formaten.


CoverPlus enveloppen: Gaat u een breekbaar product versturen? Kies dan voor de CoverPlus envelop. Zo weet u zeker dat uw zending veilig aankomt bij de ontvanger. Deze plastic enveloppen zijn bestand tegen een ruwe behandeling en laten geen vocht door. Door uw logo op de envelop te plaatsen kunt u uw huisstijl meer benadrukken.


CoverPlus Air enveloppen: Voor optimale bescherming van uw verzending is de CoverPlus Air de juiste de keuze. De extra laag luchtkussenfolie in de envelop zorgt ervoor dat de kwetsbare inhoud uitstekend beschermd is tegen schokken en vocht. De enveloppen zijn gemaakt van zeer licht materiaal, waardoor u veel bespaart op portkosten.

 

Docubags: De ideale stevige documenthouder voor uw verzending. Deze enveloppen kunnen eenvoudig op verschillende ondergronden worden geplakt en bieden bescherming voor uw vrachtbrieven, paklijsten en instructies. Het is ook mogelijk om uw docubag te laten bedrukken.


Snazzybag enveloppen: Post versturen wordt een feestje met de vrolijke SnazzyBag enveloppen. Het opvallende uiterlijk heeft een aantrekkelijke uitstraling en garandeert dat uw envelop als eerste wordt geopend. De SnazzyBag kan in een of meerdere kleuren bedrukt worden.


Slidergrip enveloppen: Uw post krijgt extra aandacht door een Slidergrip te gebruiken. De informatie is gelijk zichtbaar en valt direct op bij de ontvanger. De Slidergrip heeft een handige ritssluiting en kan daardoor makkelijk worden geopend en gesloten. 


Photoprotec enveloppen: Dé oplossing tegen illegaal kopiëren van foto’s die u ter beoordeling aan uw klanten stuurt. De dunne lijnen op de verpakking maakt de foto’s na het scannen onbruikbaar. Bovendien kunt u gelijk zien of de envelop is geopend. 


Neem contact met ons op via info@123envelop.com of 0320 277 941.

Neem vandaag nog contact met ons op!Contact opnemen

Top