Algemene informatie Luchtkussen Enveloppen

Met de luchtkussen enveloppen van Budgetenvelop combineren we uitstraling met bescherming!
De traditionele papieren bubbel enveloppen heeft een binnenkant van luchtkussenfolie. Hierdoor beschermt u uw mailing tegen schokken en stoten. Door deze sterke envelop door ons te laten bedrukken zorgt u ervoor dat uw verzending een nog hogere attractieve waarde krijgt. Tevens is de luchtkussen enveloppen standaard voorzien van een zelfklevende sluitstrip zodat u uw verzending snel en makkelijk afsluit.

Met de SnazzyBubbel combineert u de speciale eigenschappen van de Snazzybag met praktische eigenschappen van de traditionele bubbelenvelop. Met de SnazzyBubbel beschermt u uw mailing en krijgt de post de hoogst mogelijke attentiewaarde door de diverse kleuren waarin deze envelop te verkrijgen is. U kunt dat effect nog meer verhogen door de envelop door ons te laten bedrukken in één of meerdere kleuren. Neem daarvoor contact met ons op.

Daarnaast heeft Budgetenvelop ook de CoverPlus-Air envelop. Deze witte plastic bubbel envelop beschikt over dezelfde eigenschappen als de papierenenvelop. Daarnaast beschermt de CoverPlus air envelop uw te verpakken goederen tegen vocht door zijn plastic buitenkant.
 

Toepassing Luchtkussen Enveloppen

Met de luchtkussen enveloppen van Budgetenvelop verzendt u veilig én opvallend een boek, keramiek, cd's, dvd’s of andere kwetsbare inhouden. Als u de envelop bekijkt, gaat uw fantasie vanzelf aan het werk! De envelop heeft een hoge isolatiewaarde.
 

Specificaties Luchtkussen Enveloppen

De luchtkussen enveloppen zijn zowel geheel ondoorzichtig als in een halftransparante uitvoering als zilveren kleurvariant verkrijgbaar.

CD formaat opening aan de lange zijde
A5 opening aan de korte zijde
A4 opening aan de lange zijde
 

Neem vandaag nog contact met ons op!Contact opnemen

Top